Brillo logo2

 

 Brillo banner2015
vaasa kristiinankaupunki maalahti

 

 

 

Silmäleikkaukset

silmaleikkaus

Tarjoamme kaikki miellyttävään näkemiseen tarvittavat ratkaisut nopeasti ja edullisesti. Meillä tapaat leikkaavan lääkärin heti ensikäynnilläsi jonka kanssa viet yhteisen prosessin päätökseen – miellyttävään näkemiseen- saakka. Paikalliset lääkärimme ovat tavoitettavissa tarvittaessa myös leikkauksen jälkeenkin vaivattomasti.

Kaikkiin leikkauksiimme tarjoamme ilmaisen silmälääkärin suorittaman ennakkoarvion kaikissa Brillo –liikkeissämme. Ilmaisen ennakkoarvion jälkeen tiedät soveltuvuutesi silmäleikkaukseen ja saat arvokasta lisätietoa toimenpiteestä leikkauspäätöksen tekemisen taustaksi. Esitutkimukset tarjoamme Vaasassa, Kristiinankaupungissa sekä Pietarsaaressa!

Tule rohkeasti tutustumaan tarjoamiimme mahdollisuuksiin, ilmainen ennakkoarvio ei sido sinua mihinkään! Varaa aikasi leikkaavalle silmälääkärillemme jo tänään ja rupatellaan lisää kasvokkain!

HARMAAKAIHILEIKKAUS

Kaihileikkauksessa vaihdetaan silmän oma samentunut linssi uuteen kirkkaaseen tekolinssiin. Linssin voimakkuuden ja tyypin valinnalla voidaan vaikuttaa leikkauksen jälkeiseen näkemiseen; näkeekö esimerkiksi kauas vai lähelle ilman laseja. Hinta alkaen 1090,00€ /silmä.

LINSSILEIKKAUS

Linssileikkauksella silmän oma kirkas linssi vaihdetaan tekolinssiin jonka ominaisuudet oikein valitsemalla voidaan saavuttaa hyvä näkökyky ilman laseja, sekä kauas että lähelle. Linssileikkaus on ensisijaisena suositeltava leikkausmenetelmä iäkkäämmälle tai silloin kun laserleikkaus ei ole mahdollinen. Leikkausmenetelmällä voidaan korjata kaukonäköisyyttä, likinäköisyyttä, hajataitteisuutta ja ikänäköisyyttä. Hinta yksitehoisilla tekolinsseillä alkaen 1190,00€ / silmä. Hinta monitehoisilla tekolinsseillä alkaen 2300,00€/silmä.

LASERLEIKKAUS

Laserleikkauksella muotoillaan sarveiskalvoa siten että henkilö näkee leikkauksen jälkeen sekä lähelle että kauas ilman laseja. Leikkauksessa käytetään tavallisimmin kahta eri laserlaitetta, ensimmäisellä tehdään läppä jonka alle toisella laserilla korjataan pinnan muoto halutuksi. Leikkausmenetelmällä voidaan korjata kaukonäköisyyttä, likinäköisyyttä, hajataitteisuutta ja ikänäköisyyttä.

 

Tutustu enemmän laserleikkauksiin tästä: FemtoLasik®

www.femtolasik.fi/index.php?id=67

 Vaasa

Brillo Vaasa

 

Silmäsairaaala Brillo

Silmälääkäri- ja
Optikkopalvelut

 

Silmäleikkaukset
yksityisesti

Vaasanpuistikko 17 - 65100 Vaasa

010 322 4060

 

010 322 4061

 
Ma-to 9-18, pe 9-17

sähköposti: Brillo Vaasa

 

sähköposti: Silmäsairaala Brillo

Kristiinankaupunki

Brillo Krs
Merikatu 39
64100 Kristiinankaupunki
010 322 4066

ma-pe 10-17
sähköposti: Brillo Kristiinankaupunki

Maalahti

Brillo Malax
Makasiinikatu 2B
66100 Maalahti
010 322 4062

ma-pe 10-17
sähköposti: Brillo Maalahti

 

Pietarsaari

Brillo Pietarsaari
Isokatu 15
68600 Pietarsaari
010 322 4067

ma-pe 10-17
sähköposti: Brillo Pietarsaari

 
 

 

 

nyckel

kartta-symbol Kartat: Vaasa | Kristiinankaupunki | Maalahti | Pietarsaari

web: dmb design

  FB FindUsOnFacebook-114

instagram